Duathlon-serie vender tilbage til Teglstrup Hegn

Søndag den 5. marts afholder XTERRA Nordic i samarbejde med Nordtrim, tredje afdeling af deres nationale serie af duathlons i Teglstrup Hegn – og her er det på naturens præmisser.

Der vil være godt besøgt i Teglstrup Hegn, når XTERRA Nordic og den lokale samarbejdspartner Nordtrim byder velkommen til tredje afdeling af deres serie på i alt seks stævner rundt om i landet. De omkring 250 deltagere skal overvinde 5 kilometer trailløb, 20 kilometer mountainbike og slutte med yderligere 5 kilometer trailløb, før de i målområdet kan varme sig på en kop suppe.

”Helsingør er et oplagt valg”
Arrangørerne bag stævnet ser frem til at give deltagerne en udfordring, som vil give varme i kroppen og få pulsen op. – Helsingør er oplagt, når det kommer til at prøve kræfter med naturen. Det er tredje år i træk, at vi placerer et duathlon stævne her. Det skyldes at her er en unik natur og et fedt terræn. Deltagerne vil i år blive taget rundt i skoven, over enge og tæt på græssende kreaturer med store horn, og det er det, det hele handler om. At komme ud og mærke naturen, siger en af arrangørerne bag, Patrick Mølholm.
Netop Patrick Mølholm er selv vokset op og bor i Helsingør og kender derfor området godt. – I og med jeg kender området så godt, som jeg gør, har jeg haft stor indflydelse på rutens udformning. Vi har lagt vægt på en rute, som alle kan gennemføre, men som heller ikke bare er en søndagstur, fortæller han. Patrick Mølholm har tidligere erfaring med afholdelse af stævner i Helsingør Atletikklub og har i 2½ år været ansat som projektleder og stævnekoordinator hos arrangørerne bag XTERRA Nordic.

Lokal samarbejdspartner
XTERRA Nordic vil ved stævnet i Helsingør, samarbejde tæt med løbeklubben Nordtrim. Løbeklubben hjælper med at opstille ruterne og derudover kan deltagerne møde klubbens medlemmer under afviklingen af selve stævnet, hvor de vil hjælpe til. Som modydelse støtter XTERRA Nordic med penge til Nordtrims klubkasse.
XTERRA Nordic er kendt fra blandt andet DR’s programserie ’Rigtige Mænd’, hvor håndværkere skulle træne op til en XTERRA. Firmaet Running26 Events udvikler bl.a. XTERRA off-road triatlon og duathlon stævner, heriblandt nationale mesterskaber i Sverige, Norge og Danmark. Og første weekend i marts, er det altså Teglstrup Hegn som ligger natur til.

Kontakt os

INGEN KOMMENTARER