Horn stopper som byrådsmedlem

HELSINGØR: Thomas Horn ønsker at blive fritaget fra hans erhverv som byrådsmedlem i Helsingør Kommune og har sendt denne pressemeddelelse.

Horn: Jeg søger om at bliver fritaget fra hvervet som byrådsmedlem

Det hænger desværre ikke sammen. Som skoleleder i Københavns Kommune med en ugentlig arbejdstid omkring de 50timer, et liv som pendler og et familieliv, gør at det allerede er svært at få plads til det politiske.
Nu kommer så også en stor spændende byggesag på min skole som skal udbygges og renoveres for 220 millioner. Den vil kræve mange møder. Der er altså efterhånden ikke flere minutter og hjerne-RAM tilbage til det politiske.

Jeg har derfor den 11. februar skriftligt rettet henvendelse til borgmester Benedikte Kiær og fungerende borgmester Ib Kirkegaard, om at mit ønske om at blive fritaget fra mit ombud som byrådsmedlem, kan blive behandlet på byrådsmødet den 29. februar 2016

Det har været en meget svær beslutning. Jeg har været politisk aktiv siden 1989.
Først som DSUér i Slagelse, senere som bestyrelsesmedlem på Østerbro i Thornings gamle kreds, til nogle spændende år som folketingskandidat og som stedfortrædende folketingsmedlem 2 gange for nu at have æren af at være byrådsmedlem i Helsingør. Altid har politik fyldt alt. Det har været der hele min ungdom og har på alle måder formet den jeg er i dag.

Som byrådsmedlem har jeg skulle vænne mig til rollen som holdspiller. Det har været spændende og jeg har nydt at være en del af et stærkt hold med Henrik Møller i spidsen. Jeg har lært enormt meget og føler også at jeg har nået at gøre en lille forskel.
• Kvalitetssikring af implementeringen af folkeskolereformen
• Sikret økonomi til lærerarbejdspladser
• Arbejdet for en fælles lokal forståelse af lærernes nye arbejdstidsaftale
• Dagsordensat skolemad og fået vedtaget et pilotprojekt
• Faglig SummerCamp for kommunens ældste skoleelever
• Skoler har fået eftergivet gammel gæld
• Været med i 2 budgetaftaler
Alligevel må jeg konstatere at mine ambitioner og tilgang til politik ikke harmonerer med den tid jeg har mulighed at bruge.

Jeg har altid nydt godt af en meget fin opbakning af såvel partimedlemmer som vælgerne. Til folketingsvalget i 2011 fik jeg hele 4296 personlige stemmer. En tillid og opbakning jeg stadig er meget ydmyg over og som jeg gerne vil takke for.

Jeg har enorm respekt for alle mine kollegaer i Helsingør byråd. Det er tydeligt at de knokler derudaf og alle er meget aktive i at gøre det bedste for vores fantastiske Kommune.

Den socialdemokratiske gruppe blev orienteret torsdag aften.

Kontakt os

INGEN KOMMENTARER