Kom med til Kulturjagten 2017

Kulturjagten 2017 hedder ‘Jagten på den kloge kone’ – der er start fredag den 9. juni kl. 16-17 i Toldkammergården.

Kulturjagten 2017 inviterer børnefamilier til Jagten på den kloge kone. Det foregår fredag den 9. juni kl. 16 til 18 med start i Toldkammergården, Havnepladsen 1 i Helsingør.

Året er 1617. Kong Christian den 4. har netop udsendt et brev, hvori han beordrer sine soldater til at fange alle hekse i landet.
I Kulturjagten skal deltagerne hjælpe med at redde Maren. Maren er en klog kone, der hjælper de syge i Helsingørs fattighus. Kongen har sendt sine soldater ud efter hende, fordi han tror, at hun er en heks. Maren ved ikke, at soldaterne er lige i hælene på hende, så hun har brug for hjælp til at undgå soldaterne, og komme med et skib ud af landet.

Kulturjagten: Jagten på den kloge kone foregår som en skattejagt gennem byen, hvor deltagerne undervejs løser små opgaver og møder folk fra gamle dage. Der vil også være musikalsk underholdning med orkestre og kor fra Musikskolen.

Praktisk

• Ruten er på ca. 1 km. Den starter og slutter i Toldkammeret
• Første hold sendes afsted kl. 16 og sidste hold kl. ca. 17.20. Ventetid vil forekomme
• Tilmelding skal ske på mail: iwe65@helsingor.dk. Billetprisen er 25 kr., som betales på dagen. Børn under 4 år medfølger gratis
• Alle børn skal være ifølge med en voksen
• Musikskolens Strygere underholder i Toldkammergården

Arrangementet er en del af Words-festivalen og Helsingør Musikskoles Musikskolefestival i hele byen.

Kontakt os

INGEN KOMMENTARER