Kom og mød den unge lokale forfatterinde Frederikke Byron

Frederikke Byron

HELSINGØR: Kom og mød den unge lokale forfatterinde Frederikke Byron, som har udgivet sin første bog.

Biblioteket Kulturværftet søndag d. 15. januar kl. 13.

Frederikke startede med at skrive allerede i folkeskolen, hvor hun underholdte sin klasse på Skolen ved Kongevejen, med hendes noveller i de små klasser. Senere kom hun på Espergærde Ungdomsskole, og fik udgivet fem noveller over 3 år i samarbejde med “Forfatterholdet”.

Efter at have taget en bachelor i Teknisk Biomedicin på Danmarks Tekniske Universitet, besluttede Frederikke sig for at gøre noget ved de fire romaner som “samlede støv” på computeren, og endelig tage springet og udgive den første. Ud ad dette kom “The Seeker”.

Fantasyserie på engelsk
“The Seeker” er den første bog, i et brag af en fantasyserie på 4 bøger i alt. Serien følger Claire Woods, som dagligt kæmper mod dæmoner, og prøver at overleve sine unge år. I først bog er Claire 18 år, og bliver optaget på et magisk universitet, for folk som hende. Alt tyder godt, da Claire ankommer til skolen, men som det skrider frem, finder Claire ud at det langt fra er et tilfælde at hun blev optaget på skolen, og at en oldgammel ondskab har brug for netop hende til at vende tilbage.
Lyder dette som en bog for dig? Og kunne du tænke dig at stille forfatteren spørgsmål omkring at udgive sin egen bog?

Bogen er udgivet ved hjælp af Amazom.com og CreateSpace.

Trop op på Biblioteket Kulturværftet søndag d. 15. januar, kl 13:00, på Dækket, 2. etage, og mød en lokal nyudklækket fantasyforfatter.

Der er fri entré og ingen tilmelding.

Kontakt os

INGEN KOMMENTARER