The Danish Jazz Quartet i Hornbæk Jazzklub

Fredag den 07. april klokken 20:30 byder Hornbæk Jazzklub velkommen til The Danish Jazz Quartet i Kulturhuset BØLGEN i Ålsgårde.

“Den danske Jazz Quartet” er et navn, der bringer forpligtelser.

En etiket, som på en eller anden måde angiver, at her vil du høre essensen af danske jazzmusikeres jazz. Dansk jazz fra den øverste skuffe.

Hos de garvede musikere Leif Juel Jørgensen på klarinet, Søren Kristiansen på piano, Jesper Lindgaard på bas og Alex Riel på trommer, møder man den absolutte essens af jazzmusik – her er den virkelige jazz defineret. Melodien er blot udgangspunktet for improvisation.

Et væld af idéer er en forudsætning at kunne improvisere, hvor improvisation bliver et kollektivt værktøj, hvor en af musikernes ideer bliver fanget, taget op af de andre og understøttet, yderligere udviklet og realiseret i en ny form. Det er ikke i et arrangement, som spilles senere – nej, det er her i nuet. Lige nu.

Vi har som publikum og lyttere fået lov til at overvære denne skabende og kreative proces.

Det er de klassiske melodier, ”Perdido”, ”Autumn Leaves”, ”I Can’t Give You Anything But Love”, ”Oh Lady Be Good” m.fl. vi skal nyde godt af og der er garanti for at vi får en stor klassisk oplevelse fra nogle musikere der mere betragter deres sammenspil som en legestue end et tyngende arbejde.

Glæd jer til denne koncert.

Entré: kr. 100,- for medlemmer, kr. 150,- for ikke-medlemmer.

Entré til koncerten kan kun købes ved indgangen fra en halv time før koncertstart.

Ved spisning i Kulturhuset BØLGEN fra klokken 19:00, er det nødvendigt på forhånd at købe spisebilletter.

Køb af spisebilletter kan foretages via www.billetten.dk

eller ved personlig henvendelse i Kulturhuset Bølgen i Ålsgårde.

Se Hornbæk Jazzklub’s hjemmeside: www.hornbaek-jazzklub.dk

Se Bølgens hjemmeside: www.boelgen.dk

Kontakt os

INGEN KOMMENTARER