Vi skal kæmpe for, at Helsingør får et af de nye, mulige skattecentre

Et flertal i Folketinget ønsker at støtte Socialdemokratiets forslag om fire nye skattecentre. Ét af de centre er foreslået placeret på Sjælland eller Lolland-Falster. Jeg mener det er oplagt, at Helsingør Kommune lægger billet ind på det center. Vi har en god geografisk placering tæt på hovedstaden og kan få den nødvendige, kvalificerede arbejdskraft. Derfor har jeg opfordret Borgmester Benedikte Kiær til at gå ind i sagen, og jeg har også taget kontakt til Socialdemokratiet på Christiansborg, som stillede forslaget.

Jeg har også opfordret mine byrådskollegaer til at De hver især arbejder for at det vil lykkes at få 250 nye arbejdspladser til Helsingør kommune.

For hvis det her skal lykkes, skal vi arbejde hårdt og arbejde tæt sammen på tværs af partigrænser. Det er sandsynligvis 250 nye arbejdspladser, vi kan få til kommunen. Nye borgere og flere indtægter. Jeg håber, at borgmesteren og byrådet tager positivt imod mit forslag. Det ville være en stor gevinst for os alle sammen.

Læse mere om Socialdemokratiets forslag via dette link: https://www.socialdemokratiet.dk/da/nyhedsarkiv/2017/2/socialdemokratiet-vil-styrke-skat-med-1000-ekstra-medarbejdere/

Artikel om bred opbakning til forslaget: http://www.altinget.dk/artikel/bred-opbakning-til-s-forslag-om-1000-nye-skat-ansatte

Af Peter Poulsen
Byrådsmedlem, Socialdemokratiet

Kontakt os

INGEN KOMMENTARER