Vinylcafe med Susanne Docherty

Helsingør Kommunes chef for Kultur vender plader og fortæller anekdoter Biblioteket Kulturværftet 07-10-2016 kl. 17.00, Dækket 2. etage

Susanne beskriver sig selv som en sand musikentusiast: ” Jeg er vokset op i et hjem med musik. Masser af forskelligt musik. Og masser af instrumenter. I hjemmet var et klaver, som jeg spillede på, Fur Elise og kattejammerrock o.l., men min hovedinstrument blev guitar.”

Hun fik grammofon i konfirmationsgave og hørte derefter plader med bl.a. Iggy pop, David Bowie, the Boss, og masser af danske navne som CV Jørgensen, Malurt, Gasolin.

Da hun som 21-årig mødte sin mand, der er født i Scotland og vokset op med den britiske musik, blev hendes lidt hårdere amerikanske musiksmag blødt op af Van Morrison, Eric Martin, Elvis Costello, og andre verdensklasse musikere.

Susanne siger om den kommende Vinylcafé: Da jeg har en alder, hvor jeg KAN spille plader i timevis, så er et af mine egne dogmer, når jeg besøger vinylcafeen, at det skal være plader, som jeg eller mine forældre er i besiddelse af. Da det er flere årtier siden jeg sidst indkøbte plader, er der med andre ord på denne måde en rettesnor for, hvilke årtier, jeg spiller fra. Jeg når lige omkring min mor og far og låner der, hvad jeg mener, er vigtigt, for at vi får en hyggelig og god opstart på Knejpefestivalen, som jo fortsætter i forlængelse Af vinylcafeen.”

Susanne Arnholtz Docherty har været vidt omkring i kulturverdenen. Hun har bl.a. været udviklingschef for brancheorganisationen Dansk Live og Danske Koncert- & Kulturhuse og leder af bl.a. Huset i Magstræde i København.

Kontakt os

INGEN KOMMENTARER